Belépés az egyesületbe

Alkalmi lövészet

Névtelen-1Egyesületünk “Pártolói Tagság” (lásd Alapszabály) formájában lehetőséget biztosít alkalmi lövészeten való részvételre, ahol az érdeklődők elméleti és gyakorlati betekintést nyerhetnek a sportlövészetbe egy tapasztalt lövészetvezető irányítása mellett.
 .
Az alkalmi lövészeteinket leginkább azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik az élménycsomagoktól függetlenül maguk szeretnék meghatározni a kipróbálandó fegyvereket és a lövésszámokat. A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.
 .

Az alkalmi lövészet a következő programokból áll:

  • Lőtérszabályzat ismertetése
  • Lőfegyverek részei, működésük
  • Sportlövészeti ismeretek (testhelyzet, célzás, elsütés, stb.)
  • Lőgyakorlat az egyesület különböző típusú és kaliberű fegyvereivel

Az alkalmi lövészetek időpontja:

A honlapunkon meghirdetett hétfői napokon: 17:00 órától

A honlapunkon meghirdetett havi egy-két szombati napon: 15:00 órától

Az alkalmi lövészeten való részvétel díja 4000 Ft/alkalom, amelyen felül az ellőtt  lőszerek értékét, valamint kizárólag a nagy kaliberű karabélyok, puskák ( pl.  AK-47, Colt M16, Thompson-géppisztoly, AR-15, Dragunov, AMD, Desert Eagle, PPSH-41,Winchester stb.) használata esetén  az 1000Ft/fegyver bérleti díjat kell megtéríteni.

A .22-es, a 9mm-es, a .45 ACP, a 7,62×25-ös, a .38 spec, a .357 Magnum kaliberű fegyverek használatáért NEM kell különdíjat fizetni!

A lövészeten csak 18 év felett és előzetes bejelentkezést követően lehet részt venni!

A lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg lábbelit mindenképpen javasoljuk!

.A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg lábbelit mindenképpen javasoljuk!

Amennyiben kérdése merülne fel az alkalmi lövészettel kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket levélben az info@sopronilovesz.hu címen, vagy telefonos elérhetőségeink valamelyikén.

 .

Legyen szó csapatépítésről, leány- vagy legénybúcsúról, izgalmas születésnapi élménylövészetről, az Anger lőtéren minden érdeklődőt szeretettel várunk!