Belépés az egyesületbe

Az élménylövészetről

 

Kedves Érdeklődő!

Örömmel és szeretettel várjuk köreinkbe mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a sportlövészet és a fegyverek világával a Best Range Babóti Sportlőtéren szombati napokon megrendezésre kerülő élménylövészeteink alkalmával.

Egyesületünk “Pártolói Tagság” (lásd Alapszabály) formájában lehetőséget biztosít élménylövészeten való részvételre, ahol az érdeklődők elméleti és gyakorlati betekintést nyerhetnek a sportlövészetbe egy tapasztalt lövészetvezető irányítása mellett.

Az élménylövészet a következő programokból áll:

  • Lőtérszabályzat ismertetése
  • Lőfegyverek részei, működésük
  • Sportlövészeti ismeretek (testhelyzet, célzás, elsütés, stb.)
  • Lőgyakorlat az egyesület különböző típusú és kaliberű fegyvereivel

Az élmény lövészetek időpontjai:

A honlapunkon meghirdetett szombati napokon: 14:00, 16:00, és 18:00 órától

A programon való részvétel feltételei:

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy lövészeteinken kizárólag 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú, alkohol- és pszichotróp szerektől mentes személy vehet részt!

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a sportlövészet jellegéből adódóan a program során lőporfüst felszabadulására, valamint a lövedékek ólomtartalmából kifolyólag ólommal való érintkezésre, illetve magas hangnyomásra kell számítani. Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön, vagy kísérője egészségi állapota szempontjából a programon való részvétel hátrányos lehet, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét! Várandóság, illetve szoptatás alatt a sportlövészetet nem ajánljuk! 

A lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

Kérjük a jelentkezési űrlap kitöltése előtt teniktse meg csomagkínálatunkat!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg, zárt lábbelit mindenképpen javasoljuk.

Amennyiben kérdése merülne fel az élménylövészettel kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket levélben az info@sopronilovesz.hu címen, vagy  a +3620/441-0150-es telefonszámon.

Az élménylövészeti csomag vásárlására a helyszínen van lehetőség! 

A helyszínen csak készpénzben, érvényes magyar valutával lehetséges a fizetés, külföldi valutát, hitelkártyát, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

Megkérünk minden kedves vendéget, hogy a program kezdése előtt 15 perccel korábban legyen szíves érkezni!

Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 8 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további fél évig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a helyszínen megtérítésre kerül! 

Legyen szó csapatépítésről, leány- vagy legénybúcsúról, izgalmas születésnapi élménylövészetről, a Best Range lőtéren minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Üdvözlettel:

Az SPLE Csapata