Belépés az egyesületbe

Arany csomag

ÚJ FEGYVEREKKEL!!

Az arany ajándékcsomagunkat azoknak az elhívatott fegyverbarátoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza a nagy kaliberű karabélyokkal, vagy éppen a pumpálós sörétes puskával történő lövészettől sem. Szinte garantált, hogy a csomagban található 12 fegyverkülönlegességgel leadható 73 lövés, igazi kikapcsolódást és örök élményt fog jelenteni minden résztvevőnek! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A csomag ára: 20.600Ft

Az ajándékkártyák értékesítése 2020. január 1-től megszűnt! Az élménylövészeti csomag vásárlására és közvetlen felhasználására továbbiakban csak a helyszínen, az élménylövészeti alkalmakkal van lehetőség! 

A lövészetek időpontja:

 Hétfői napokon: 17:00 órától

A honlapunkon meghirdetett havi egy-két szombati napon: 15:00 órától

A programon való részvétel feltételei:

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy lövészeteinken kizárólag 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú, alkohol- és pszichotróp szerektől mentes személy vehet részt!

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a sportlövészet jellegéből adódóan a program során lőporfüst felszabadulására, valamint a lövedékek ólomtartalmából kifolyólag ólommal való érintkezésre, illetve magas hangnyomásra kell számítani. Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön, vagy kísérője egészségi állapota szempontjából a programon való részvétel hátrányos lehet, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét! Várandóság, illetve szoptatás alatt a sportlövészetet nem ajánljuk!

A  lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg lábbelit mindenképpen javasoljuk!

A lövészettel kapcsolatban felmerülő kérdéseit, észrevételeit várjuk az elérhetőségeink valamelyikén!

Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további fél évig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a a helyszínen megtérítésre kerül!