Belépés az egyesületbe

Belépés az egyesületbe

Amennyiben megismerte az egyesületünk alapszabályát, valamint a működési szabályzatát, és szeretne Ön is az egyesületünk tagja lenni, akkor a belépéshez a következőket kell tennie:

Légfegyveres szakosztályba történő jelentkezés esetén:

  1. A kitöltött jelentkezési lapot az egyesület titkárának leadni, melyhez csatolni kell 4 db igazolványfényképet. A jelentkezési lap itt tölthet? le.
  2. A meghirdetett edzési időpontokban az edzőnél jelentkezni.
  3. Diákoknak a tagsági díj összege 2000Ft/hó, amit, havonta elegendő befizetni.

Figyelem! A szakosztályba 16 életév alatt, csak írásos szülői hozzájárulással lehet belépni. Szülői hozzájárulási nyilatkozatot itt talál.

Sportpisztolyos szakosztályba történ? jelentkezés esetén:

  1. Amennyiben nem rendelkezik  sportpisztoly tartási engedéllyel, akkor minimum három alkalommal részt kell venni a hétfői napokon meghirdetett felkészítő tanfolyammal egybekötött alkalmi lövészeten, amelyről részleteket itt talál.
  2. A kitöltött jelentkezési lapot az egyesület titkárának leadni, melyhez csatolni kell 4 db igazolványfényképet, valamint egy 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, mellyel bizonyítja, hogy nem szerepel a szabálysértési eljárási adatbázisban. A jelentkezési lap itt tölthető le.
  3. Be kell fizetni az éves tagsági díjat, amelynek összege 24.000Ft/év, valamint az egyszeri 26.000Ft tagi felvételi díjat.

Figyelem! A szakosztályba csak 18 éves kor felett lehet belépni!

Kispuskás szakosztályba történ? jelentkezés esetén:

  1. A kitöltött jelentkezési lapot az egyesület titkárának leadni, melyhez csatolni kell 4 db igazolványfényképet, valamint egy 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, mellyel bizonyítja, hogy nem szerepel a szabálysértési eljárási adatbázisban. A jelentkezési lap itt tölthet? le.
  2. Be kell fizetni az éves tagsági díjat, amelynek összege 24.000Ft/év, valamint az egyszeri 26.000Ft tagi felvételi díjat.

Figyelem! A szakosztályba csak 16 éves kor felett lehet belépni!