Belépés az egyesületbe

Csomagkínálat

Kedves Érdeklődő!

Örömmel és szeretettel várjuk köreinkbe mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a sportlövészet és a fegyverek világával a Best Range Babóti Sportlőtéren szombati napokon megrendezésre kerülő élménylövészeteink alkalmával.

A BASIC élménylövészeti csomagunkat azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik a legkisebb kaliberű kézi lőfegyvereinkkel szeretnének megismerkedni. Ez a csomag lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára, aki betekintést szeretne nyerni az éles lőfegyverek világába. A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A BASIC csomag ára: 9.990Ft / 25 lövés

 

A BRONZE élménylövészeti csomagunkat azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik leginkább az alap kézi lőfegyverekkel szeretnének megismerkedni különböző kaliberekben. A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A BRONZE csomag ára: 14.990 Ft / 35 lövés

 

A SILVER élménylövészeti csomagunkat azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik az alap kézi lőfegyverek mellett, szeretnének pár komolyabb karabéllyal is megismerkedni. A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A SILVER csomag ára: 20.990 Ft / 50 lövés

 

A GOLD élménylövészeti csomagunkat azoknak az elhívatott fegyverbarátoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza a nagy kaliberű karabélyokkal, vagy éppen a pumpálós sörétes puskával történő lövészettől sem. Szinte garantált, hogy a csomagban található 12 fegyverkülönlegességgel leadható 73 lövés, igazi kikapcsolódást és örök élményt fog jelenteni minden résztvevőnek! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A GOLD csomag ára: 27.990 Ft / 73 lövés

 

A PLATINUM  ajándékcsomagunkat kizárólag azoknak ajánljuk, akik nem érik be kevesebbel! Az élménycsomagban található fegyverek és lövésszámok garantáltan páratlan élmény nyújtanak minden fegyverbarát érdeklődőnek, legyen akár kezdő, vagy tapasztalt sportlövő! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A PLATINUM csomag ára: 36.990 Ft / 111 lövés

 

A MILITARY élménylövészeti csomagunkat a háborús témakör rajongóinak állítottuk össze, a csomag legendás hadi- és híres filmek ikonikus fegyvereit tartalmazza! A kártya tulajdonosának garantáltan felejthetetlen élményben lesz része, ha kipróbálja az egytől egyig eredeti állapotú fegyvereinket, amelyek közül jó párral mi magunk is versenyzünk. Eredetiségük és pontosságuk megkérdőjelezhetetlen!

Az élménycsomagban található fegyverek és lövésszámok garantáltan páratlan élmény nyújtanak minden fegyverbarát érdeklődőnek, legyen akár kezdő, vagy tapasztalt sportlövő! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A MILITARY csomag ára: 59.990 Ft / 150 lövés

 

A SNIPER élménylövészeti csomagunkkal senki nem lőhet mellé! Egy speciálisan karabélyokból, mesterlövészpuskákból és rombolópuskából álló összeállítás, amely lehengerlő élményt nyújt a lövő számára. Ha érezni akarja a mindent elsöprő .50 BMG rombolópuska valódi erejét, ne keressen tovább! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A SNIPER csomag ára: 59.990 Ft / 71 lövés

 

A WESTERN élménylövészeti csomagunkkal elhozzuk a vadnyugat ízét! Ha belekóstolna a füstölgő puskacső illatába.. ha úgy érzi, hogy hívogatja a naplemente és az alsókulcsos winchester, akkor a legjobb helyen jár! Válassza a Western csomagunkat, ha egy hangulatos, korhű élményt keres.

A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A WESTERN csomag ára: 20.990 Ft / 35 lövés

 

Figyelem Hölgyek! A LADY élménylövészeti csomagunkkal a gyengébbik nem azon tagjainak kedveskedünk, akik elkísérték a párjukat/családtagjukat/barátjukat az élménylövészetre és megjött a kedvük egy kis lövöldözéshez. Egy kiskaliberű fegyverekből összeállított alapcsomag, amely természetesen nem csak a hölgyek számára hozzáférhető.

A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A LADY csomag ára: 14.990 Ft / 55 lövés

Az élménylövészeti csomagok a helyszínen felár ellenében kiegészíthetők EXTRA fegyverekkel!

A helyszínen lehetséges a csomagok kiegészítése az alábbiak szerint:

Az élménylövészeti csomag vásárlására a helyszínen van lehetőség!

A helyszínen csak készpénzben, érvényes magyar valutával lehetséges a fizetés, külföldi valutát, hitelkártyát, bankkártyát nem áll módunkban elfogadni!

Megkérünk minden kedves vendéget, hogy a program kezdése előtt 15 perccel korábban legyen szíves érkezni!

A lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Az élménylövészeti csomagok a helyszínen felár ellenében kiegészíthetők EXTRA fegyverekkel!

Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 8 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további fél évig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a helyszínen megtérítésre kerül! 

Legyen szó csapatépítésről, leány- vagy legénybúcsúról, izgalmas születésnapi élménylövészetről, a Best Range lőtéren minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Üdvözlettel:

SPLE Csapata