Belépés az egyesületbe

Céges csapatépítő lövészet

 

Az Angel Lőtér kiváló lehetőséget biztosít különböző céges rendezvények, vagy baráti társaságok csapatépítő programjainak lebonyolítására. A lőtér előkertjében akár 150 m2-es rendezvénysátor, vagy a gyermekek számára ugrálóvár is felállítható.

Időjárástól függetlenül, a teljesen fedett lőállásokkal rendelkező lőterünkön 100 főig, csoportok számára tudunk izgalmas programokat kínálni (légfegyverek, Air-soft, íjászat, teljesen fedett karabélyos fegyver és különféle pisztolyok).

Cégek számára igazán élvezetes és feledhetetlen, több napos programokat is tudunk ajánlani, amelyben az élménylövészet mellett többek között a város feletti sétarepülés, Fertő-tavi sétahajózás, borvacsorák, vagy az ország pálinkáját készítő 1CSEPP pálinkafőzde látogatása is beletartozik.

A lőtéri szolgáltatásainkat maximális biztonság betartása mellett, a magas színvonal, a jó a hangulat, baráti környezet és nagyon kedvező árak jellemzik.

Legfőbb célunk, hogy a hozzánk ellátogató vendégeinkkel megismertessük a lövészsport szépségeit és közben feledhetetlen élményekkel gazdagodjanak. Azért, hogy az élményeket még inkább megédesítsük, a kedves vendégeink a Gino Cukrászda sütemény-válogatásaiból kapnak kóstolót!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

e-mail: info@sopronilovesz.hu

telefon: 0630/3180685