Belépés az egyesületbe

Event: Kucsara György emlék- és minősítő lőverseny

Sze
08

Kedves Sporttársak, Barátaink!

Szeptember 8-án Kucsara György emlék- és minősítő lőverseny  rendezünk, ahová minden kedves sporttársunkat és a lövészet iránt érdeklődő vendégünket sok szeretettel várunk!

A versenyen való részvétel feltétele az előzetes nevezés, amit az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet megtenni:

https://docs.google.com

Az MSSZ versenykiírás itt tölthetőle.

Szeretnénk kérni, hogy az előzetes nevezést legkésőbb szeptember 5-ig leadni szíveskedjetek!

Az idéntől útjára indítjuk a Kucsara György Vándorkupát, amit a legeredményesebb versenyző vihet majd haza! A grandiózus méretű, a Bajnok nevével gravírozott kupát az a versenyző nyeri, aki – versenyszámtól függetlenül – az adott kategóriában elérhető maximum pontszámot a legjobban megközelíti. Több versenyszámban való indulás esetén a legeredményesebb nevezést vesszük csak figyelembe! Pontegyenlőség esetén a rangsorolás a tízesek, majd a kilencesek száma alapján történik.

A lövészrendezvényeken az ISSF által meghatározott öltözködési normákat tartalmazó szabálykönyv (Dress Code) itt tölthető le.

A pisztolyos lövészetre vonatkozó ISSF szabálykönyv itt tölthető le.

A légfegyveres versenyszámokban bárki indulhat saját, vagy az Egyesület által térítés mentessen biztosított légfegyverekkel. A lőfegyveres versenyszámokban csak sportlövő egyesületek tagjai versenyezhetnek.

Az eredményhirdetésen részt vevő versenyzők között a támogatóink által felajánlott értékes nyereménytárgyakat sorsolunk ki!

A verseny résztvevőit a már megszokott többfogásos ebéddel várjuk!

Minden kedves sporttársunkat és a lövészet iránt érdeklődőt sok szeretettel várunk!