Belépés az egyesületbe

Legends

Már régóta tervben volt egy olyan csomag összeállítása, ami csak és kizárólag az igazi legendás hadi- és híres filmek ikonikus fegyvereit tartalmazza. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Legends csomagunk 2018. decemberéről már elérhető! A kártya tulajdonosának garantáltan felejthetetlen élményben lesz része, ha kipróbálja az egytől egyig eredeti állapotú fegyvereinket, amelyek közül jó párral mi magunk is versenyzünk. Eredetiségük és pontosságuk megkérdőjelezhetetlen!

Az élménycsomagban található fegyverek és lövésszámok garantáltan páratlan élmény nyújtanak minden fegyverbarát érdeklődőnek, legyen akár kezdő, vagy tapasztalt sportlövő! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A csomag ára: 34.900Ft

Amennyiben szeretné meglepni szeretteit, barátait egy élménylövészettel, úgy a Ziegner-Jagd Vadászboltban ajándékkártya is vásárolható az ünnepi pillanatokhoz.

Postai átvételre is van lehetőség, amennyiben a kártya értéke+500 Ft csomagküldési díj átutalásra kerül az egyesület bankszámlájára. Az utalás megkezdése előtt kérnénk, hogy a számlázási és postázási címet, az info@sopronilovesz.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek!

Banki adataink:

Kedvezményezett: Soproni Polgári Lövész Egyesület

Bankszámlaszám: (Erste Bank Zrt.) :11996004-06190893-10000001

A kártyákat minden esetben ajánlott, elsőbbségi levélküldeményként postázzuk.

A várható szállítási idő: 1-2 nap.

A lövészeten való részvétel feltételei a jelentkezési űrlapon található!

A  lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

A lövészettel kapcsolatban felmerül? kérdéseit, észrevételeit várjuk az elérhetőségeink valamelyikén!

Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 6 hónapig használhatók fel!