Belépés az egyesületbe

Legends

Már régóta tervben volt egy olyan csomag összeállítása, ami csak és kizárólag az igazi legendás hadi- és híres filmek ikonikus fegyvereit tartalmazza. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Legends csomagunk 2018. decemberéről már elérhető! A kártya tulajdonosának garantáltan felejthetetlen élményben lesz része, ha kipróbálja az egytől egyig eredeti állapotú fegyvereinket, amelyek közül jó párral mi magunk is versenyzünk. Eredetiségük és pontosságuk megkérdőjelezhetetlen!

Az élménycsomagban található fegyverek és lövésszámok garantáltan páratlan élmény nyújtanak minden fegyverbarát érdeklődőnek, legyen akár kezdő, vagy tapasztalt sportlövő! A kártya tartalmán felül van még lehetőség további híres fegyverkülönlegességek kipróbálására is! A folyamatosan bővülő fegyverarzenálunkat IDE kattintva találja meg.

A csomag ára: 39.900Ft

 

Az ajándékkártyák értékesítése 2020. január 1-től megszűnt! Az élménylövészeti csomag vásárlására és közvetlen felhasználására továbbiakban csak a helyszínen, az élménylövészeti alkalmakkal van lehetőség! 

A lövészetek időpontja:

 Hétfői napokon: 17:00 órától

A honlapunkon meghirdetett havi egy-két szombati napon: 15:00 órától

A programon való részvétel feltételei:

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy lövészeteinken kizárólag 18. életévét betöltött, büntetlen előéletű, magyar állampolgárságú, alkohol- és pszichotróp szerektől mentes személy vehet részt!

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a sportlövészet jellegéből adódóan a program során lőporfüst felszabadulására, valamint a lövedékek ólomtartalmából kifolyólag ólommal való érintkezésre, illetve magas hangnyomásra kell számítani. Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön, vagy kísérője egészségi állapota szempontjából a programon való részvétel hátrányos lehet, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét! Várandóság, illetve szoptatás alatt a sportlövészetet nem ajánljuk!

A  lövészetre bejelentkezni a JELENTKEZÉSI ŰRLAP  kitöltésével lehet!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

A lőterünk fedett és fűtött, de a réteges, kényelmes öltözetet és a meleg lábbelit mindenképpen javasoljuk!

A lövészettel kapcsolatban felmerülő kérdéseit, észrevételeit várjuk az elérhetőségeink valamelyikén!

Az ajándékkártyák a vásárlástól számított 6 hónapig érvényesek! A lejárati időn túl a kártyákat még további fél évig fel lehet használni, amennyiben a kártya értékének 10%-a a helyszínen megtérítésre kerül!